Woestijnen, hooglanden & vulkanen

Woestijnen-hooglanden-en-vulkanen

Woestijnen, hooglanden en vulkanen

Stelt u zich voor, een uitgestrekte, tijdloze woestenij van natuur waar de schepping nog volop aan de gang is, waar decors van buitenaardse schoonheid een verpletterende eenzaamheid uitstralen, waar extremen zich verschuilen in details, waar de lucht nog proeft naar de zuiverheid van vervlogen tijden, waar de mens kan verdwalen in een zee van ruimte, maar ook in zichzelf en waar hij wordt getolereerd door de elementen, maar niets voorstelt, dat is IJsland.

Wie ook de meer desolate kant van het eiland wil ontdekken, nemen we mee op een tocht langs een aantal hoogtepunten die verscholen liggen diep in het binnenland.

Het is geen uitdagende tocht of een programma met urenlange wandelingen of autoritten, maar een mooi uitgebalanceerde route met talrijke stops en wandelingen die haalbaar zijn voor iedereen.

Alle overnachtingsplaatsen werden zorgvuldig uitgekozen in functie van het traject. Op deze manier wordt zo weinig mogelijk tijd doorgebracht in de wagen en zoveel mogelijk in de natuur.

Informatie

REISPERIODE: 08.07. tot 19.07.20 (nog 4 plaatsen)
DUUR: 12 dagen / 11 nachten
PRIJS: € 3.740 pp
ACCOMMODATIE: hotels
FORMULE:  kamer en ontbijt
REISCODE:

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • deze comfortabele hotelrondreis staat onder leiding van een professionele, Nederlandstalige NORDIC-gids
  • min. 10 – max. 14 deelnemers

Snel meer info over deze reis?

Bel 09 235 24 90 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid