Shortbreak puur genieten in Malangen – 5 dagen

Tromso-en-omgeving

Shortbreak puur genieten in de Noorse natuur”

Een comfortabele vlucht brengt je naar  Tromsø, het mekka van de fjorden en de bergen. Malangen ligt op een dik uur rijden van de stad op een pittoresk, idyllisch schiereiland  en spreekt tot de verbeelding van elke winterreiziger. Diepblauwe fjorden en besneeuwde bergtoppen domineren hier het landschap.

In Malangen kan je kiezen uit een verblijf in een hotelkamer, een appartement of een cabin, allemaal met adembenemend uitzicht op de fjord. Bovendien beschikken wij over een uniek en divers aanbod aan activiteiten waarvan wij de drie belangrijkste activiteiten meteen inclusief deze reis hebben gestoken: een hondensledetocht, een sneeuwschoenwandeling en een kennismaking met een Sami familie.

Speciaal “op jacht gaan” naar het noorderlicht hoeft in Malangen niet want je verblijft hier ver weg van alle artificieel licht. Malangen is namelijk een van de beste plaatsen ter wereld om noorderlicht te zien!

Wens je graag jouw geliefde of gezin verrassen met iets uniek? Dan zal je zeker punten scoren met deze shortbreak! Vijf dagen in een luxelodge in een landschap omgeven door imposante bergen en fjorden. Een fantastische winterbeleving als je het ons vraagt!

Informatie

AFREIZEN: Elke dinsdag van 21.01.2020 t.e.m. 10.03.2020
DUUR: 5 dagen / 4 nachten
PRIJS: Vanaf € 1.440 pp (o.b.v. 4 personen)
ACCOMMODATIE: Luxueuze hotelkamer/blokhut met fjordzicht
FORMULE: Halfpension
REISCODE: 1-SBMALANG

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Bekijk hier de film van deze reis (Malangen).
  • Bijkomende excursies moeten meteen bij boeking besteld worden.
  • Deze reis kan ook een dagje korter, van zaterdag tot dinsdag. Klik hier voor meer info!

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid