Shortbreak noorderlicht & husky’s – 5 dagen

Tromso-en-omgeving

Shortbreak noorderlicht & husky’s

Je vliegt naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier kom je terecht in het mekka van de besneeuwde bergtoppen en de diepblauwe fjorden. Deze regio spreekt tot ieders verbeelding!

Logeren doe je in een centraal gelegen stadshotel. Je kan hier elke ochtend genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. We voorzien meteen de belangrijkste winteractiviteiten inclusief en aan een betaalbare prijs.

We hebben ook een uniek en divers aanbod aan optionele activiteiten. Je kan er deelnemen aan excursies met de sneeuwscooter, husky’s en rendieren. Je kan zelfs op jacht naar het mystieke noorderlicht. Op langlauflatten en sneeuwschoenen neemt de gids jou mee de natuur in.

Vijf dagen weg van huis in een niet te vergelijken omgeving en in een hotel om u tegen te zeggen? Daar zeggen ook wij geen nee tegen! Een fantastische winterbeleving met noorderlicht, rendieren en husky’s en dit aan een betaalbare prijs.

Informatie

AFREIZEN: Elke dinsdag van 21.01.2020 t.e.m. 10.03.2020
DUUR: 5 dagen / 4 nachten
PRIJS: Vanaf € 1.325 pp (o.b.v. 2 personen)
ACCOMMODATIE: Hotelkamer
FORMULE: 4 x ontbijt
REISCODE: 1-SBTROMS5

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Bekijk hier de film van deze reis (Tromsø).
  • Bijkomende excursies moeten meteen bij boeking besteld worden.
  • Deze reis kan ook een dagje korter, van zaterdag tot dinsdag. Klik hier voor meer info!

Snel meer info over deze reis?

Bel 052 55 52 54 of stuur een mail

Uw voornaam Uw familienaam Uw vraag E-mailadres Tel.nr. Postcode Hoe ken je Nordic?

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid