Nordic & Hurtigruten

Nordic Info is exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten in België en Luxemburg.

Nordic Info is de specialist voor het boeken van uw Hurtigruten cruise langs de kust van Noorwegen.

Uit eigen ervaring vertellen wij u het Hurtigrutenverhaal. Elk jaar proberen we minstens een van de schepen te bekijken of ontdekken. We nemen deel aan excursies en volgen het hele Hurtigruten verhaal op de voet om u beter te kunnen helpen bij het plannen van uw droomreis. Hurtigruten (vrij vertaald: snelle route) staat voor de postboot die tussen Bergen en Kirkenes en terug vaart als levensader van Noorwegen. 34 Havens noordwaarts, 33 havens zuidwaarts, 7 dagen naar het noorden, 6 dagen naar het zuiden. Meer dan 2500 zeemijlen langs de prachtige Noorse kust, legt het schip in beide richtingen af. Hurtigruten is nog steeds een lijndienst die hoofdzakelijk passagiers vervoert, maar heeft ook nog een deel vrachtvervoer. Het dagelijkse laden en lossen maakt u deelgenoot van het reilen en zeilen van het leven aan boord. Het geeft uw zeereis iets bijzonder authentiek.

Op zee geniet u continu van het adembenemende natuurschoon. Welkom aan boord van Hurtigruten: de mooiste zeereis ter wereld! Elk jaargetijde heeft een aparte sfeer, elk jaargetijde bezorgt u een unieke ervaring! Winter en zomer beleeft u de machtige Lofoten, de scherenkust, de fjorden, het unieke lichtspel, de authentieke sfeer en de eindeloze rust. Onderweg leggen de schepen aan in steden als Ålesund, Molde, Trondheim en het arctische Tromsø. De Poolcirkel wordt overschreden en de Noordkaap gepasseerd. Geniet in de zomer van de middernachtzon, in de winter met een beetje geluk van het noorderlicht: beide zijn een unieke ervaring! Onderweg voelt u het ruige en eenzame leven in de afgelegen plaatsen. Aan boord geniet u van een heerlijke panoramabar, een uniek restaurant en een geweldig uitzicht op zee. De sfeer aan boord is ongedwongen en informeel en het aantal bedden is niet zo groot.

Hurtigruten-Rode-avond

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid