MS FINNMARKEN

De MS Finnmarken is een zusterschip van de Trollfjord en Midnatsol. Het werd gebouwd in 2002 en biedt zowel een zwembad als een jacuzzi op het dek. Dit is een zeer comfortabel schip met specifieke kenmerken in art-nouveaustijl.

Download een dekplan van MS Finnmarken

In het voorjaar van 2020 wordt de MS Finnmarken gerenoveerd en krijgt het tevens een nieuwe naam: MS Otto Sverdrup.

Het gehele schip zal in een moderne en elegante stijl worden ingericht. Alle publieke ruimtes, kajuiten en suites zullen worden opgewaardeerd. De suites worden verplaatst naar het bovenste dek. Het schip zal beschikken over drie verschillende restaurants – Aune, Fredheim and Lindstrøm – met elk hun eigen unieke concept.

Gasten kunnen ontspannen in het buitenzwembad, twee bubbelbaden of een panoramische sauna, of genieten van het uitzicht vanaf het adembenemende observatiedek. Het gerenoveerde schip zal een gloednieuwe fitness- en wellnessruimte hebben, alsook een nieuw activiteitencentrum op dek 4 waar gasten kunnen genieten van activiteiten en lezingen met het expeditieteam.

Download het vernieuwde dekplan

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid