Leven aan boord

Het is de tocht op zich, die een zeereis met Hurtigruten zo uniek maakt. Anders dan op de mondaine cruiseschepen spelen etiquette en strenge kledingsvoorschriften bij ons geen rol. We willen graag dat u zo authentiek mogelijk van de natuur geniet. En dat begint met uw persoonlijk welzijn. U kunt een gezellige plek zoeken aan dek of een comfortabele stoel in de panoramalounge nemen. Van hier uit is het natuurschouwspel heel nabij. Laat de weergaloze indrukken van het fascinerende land op u inwerken. Wilt u bovendien graag fit blijven? De nieuwste generatie schepen biedt met fitness­ruimte, sauna en verwarmde buitendek whirlpools, vele mogelijkheden tot ontspanning.

Aan boord van de historische ms Lofoten of ms Nordstjernen kunt u de pioniersgeest proeven van de grondlegger van Hurtigruten, kapitein Richard With. Of geniet van het comfort aan boord van een van de modern uitgeruste schepen. Met Hurtigruten kunt u Noorwegen ontdekken, zoals u het zelf graag wilt. Daarbij komt natuurlijk ook de culinaire variatie. Bij het ontbijt en de lunch kiest u uit een uitgebreid buffet met diverse Scandinavische specialiteiten. Voor de kleine trek of tussendoor kunt u op ieder moment terecht in het cafetaria. En tot slot verwent onze keuken u ’s avonds met een heerlijk 3-gangen menu – graag ook rekeninghoudend met een bijzonder dieet of vegetarische maaltijden. U ziet ook flexibiliteit maakt deel uit van de Noorse levenswijze.

Hurtigruten-Winter-met-Hurtigruten

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid