Vakantiehuizen en blokhutten: comfortabel en sfeervol

De Scandinavische blokhutten (meestal een chalet in massief houten balken) zijn gemoedelijk én comfortabel uitgerust. Typisch is de aparte sfeer van het dennenhouten interieur: intieme geborgenheid en huiselijke warmte. Er is de intimiteit van de “stua” met open haard of haardkachel met de zoeterige geur van brandend berkenhout. De geborgenheid van de knusse kamertjes met “kooien” en donsdekens. Kortom, een Noorse “hytte” schept een speciale sfeer van verbondenheid en gezelligheid!

Samen met de rust en de ruimte van het natuurprachtige landschap doet die hyttesfeer je werkelijk herboren worden. Bijna niet te geloven, maar toch waar… Maar er is niet alleen die warme, huiselijke geborgenheid, maar ook het nodige keukencomfort. Bedlinnen en handdoeken kan u meebrengen, maar kan u ook ter plaatse huren. Sommige huisjes hebben een wasmachine, een vaatwasautomaat, een sauna, een barbecue, een bootje, …

Bovendien is er steeds de huteigenaar die u met Noorse hartelijkheid zal ontvangen en u met raad en daad zal bijstaan.

Voor elke familie apart 1,5 uur info: gratis én vrijblijvend als u boekt bij Nordic!

We maken u wegwijs doorheen uw reis, u krijgt foto- en andere beeldinfo over de huisjes en over de verschillende streken van Noorwegen. Zo kan u volgens eigen wensen een gepaste omgeving kiezen, zo huurt u in de mooiste streken van Noorwegen en komt u op de heerlijkste plekjes van dit indrukwekkende land.

Onze vakantiehuisjes liggen in de mooiste en zonnigste streken van Noorwegen! Vlakbij een zeer gevarieerde natuur met talloze wandelingen. Bovendien zijn ze zo gekozen dat u van daaruit onvergetelijke trips kunt maken naar de toeristische toppers van Noorwegen.

Algemeen liggen ze in de driehoek Oslo – Bergen – Ålesund. In deze driehoek is immers veruit het mooiste van Zuid-Noorwegen te vinden: 5 natuurparken, de 3 indrukwekkendste fjorden, de 3 mooiste steden en zéér belangrijk: 8 totaal verschillende landschappen.

Met zo’n huisje in een “scharnierstreek” kan u in één vakantie van twee weken 8 totaal verschillende landschappen bewonderen op een rustig en reisplezierig ritme, op voorwaarde dat u de juiste locaties kiest! Neem eens een kijkje bij de foto’s van vakantiehuizen Noorwegen. Zo krijgt u alvast een beeld van de standaard.

In Noord-Noorwegen liggen de huisjes vooral op de Lofoten en Vesterålen: het land van de schilderachtige vissersdorpjes, de schitterende middernachtzon, de walvissen, de zeearenden, …

N200 (5)

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid