Hoe boekt u een van onze reizen?

Alle reizen van Nordic zijn te boeken op volgende manieren:

  1. U komt eens langs (enkel na afspraak) in ons kantoor te Londerzeel (Steenhuffeldorp 14). Vanaf 11.10.2018 vindt u ons niet langer in Gent, maar helpen we u graag verder in het kantoor te Melle (Brusselsesteenweg 153A 001, 9090 Melle)
  2. U stuurt ons een e-mail of neemt contact op via telefoon (052 55 52 54)
  3. De meeste van onze reizen zijn ook online te boeken op deze website
  4. U gaat langs in een van de reiskantoren waarmee Nordic samenwerkt. Weldra zal u op deze pagina de lijst vinden van reiskantoren waarmee we samenwerken.

Mijn persoonlijke visie…

“Ik hecht zeer veel belang aan de kennis binnen ons kantoor. Onze collega’s zijn stuk voor stuk grote fan van het hoge noorden en krijgen op regelmatige basis de kans om een deel van Scandinavië te verkennen. We weten waarover we spreken, we kennen de accommodaties, we kennen meestal ook de eigenaars ervan. Er zijn hotels en vakantiehuizen waarmee we reeds werken vanaf de start van ons bedrijf, in 1980. Vaak ging het ter plaatse al over van vader op zoon, zoals Nordic ook over ging van Harry Van Lint naar mezelf. Als u graag goed op de hoogte bent van een van onze producten neem dan contact op met ons of kom langs op een van onze infodagen: de ideale start van een trip naar het noorden… Mijn vrouw Katia en ik vertrekken elke ochtend samen met onze passie voor het noorden naar ons kantoor in Londerzeel. We hopen ook voor u ooit de reis van uw dromen te mogen uitwerken.”

Maarten Raes

Zaakvoerder Nordic

Katia

© Copyright - Nordic | Steenhuffeldorp 14, 1840 Londerzeel (Steenhuffel) | Licentie 7039 (Toerisme Vlaanderen) | Contact | Privacy beleid